Es mostren els últims 5 articles publicats, pitja a la barra lateral per veure les publicacions segons la categoria.

14 de novembre 2009

Normativa Menjador curs 2009/2010

L´empresa ALESSA es farà càrrec de tota gestió relacionada amb el servei de menjador. L´AMPA tindrà la funció de supervisar el servei, recollir suggeriments i altres.

Les monitores encarregades per aquest curs seran:
  • COORDINADORA MONITORES: SARA AZORES
  • MONITORA: ARACELI OLMO
  • MONITORA: MARTA CAMBRAY
  • MONITORA: PAQUI LOPEZ

-El menjador es considera una Activitat Educativa i per tant els nens i nenes que es quedin a dinar, hauran d´aprendre a menjar de tot-excepte per motius mèdics.
-Si un nen/a necessita menjar de règim o fer dieta, s´haurà d´avisar a la Coordinadora de menjador abans de les 9´30 hores del matí.
-Si un nen/a ha de prendre medicament a l´hora del menjador, cal que entregeu la butlleta d´autorització que s´adjunta a les monitores del menjador. Ompliu-la i retorneu-la acompanyada de la recepta mèdica original o una còpi - SENSE AQUEST REQUISIT NO ES DONARÀ CAP MEDICACIÓ. NO S´ADMINISTRARÀ CAP TIPUS DE MEDICACIÓ ANTITÈRMICA (APIRETAL, DALSY, IBUPROFENS, ETC..).

-Si un nen/a, reiteradament, es comporta de forma incorrecta durant el servei de menjador i això comporta problemes pel seu bon funcionament, es comunicarà als pares i no serà novament ADMÈS AL MENJADOR.
-Si un nen/a s´ha trobat malament durant el dinar es notificarà per escrit als pares.
-Si un nen/a es posa malalt/a durant el període del servei de menjador es seguirà el següent protocol d´actuació:

1r AVÍS IMMEDIAT ALS FAMILIARS per tal que el vinguin a recollir ràpidament.

2n En cas de no trobar la família , les monitores es reserven el dret d´actuar cridant als serveis mèdics del CAP D´ALGUAIRE i si convé l´ambulància per adreçar a l´afectat/da al servei d´urgència més adequat. Una monitora acompanyarà l´infant fins que arribi la família i les altres tres monitores romandran al Centre per tal de cobrir l´assistència dels que queden al menjador.