Es mostren els últims 5 articles publicats, pitja a la barra lateral per veure les publicacions segons la categoria.

17 d’octubre 2008

CONCURS DE DIBUIX PER LA PREVENCIÓ DE RESIDUS


Bases:

Participants:


Obert a totes aquelles persones que vulguin participar-hi.

Tema i finalitat:


L’objectiu és aconseguir una imatge que serveixi d’anagrama o dibuix per les bosses reutilitzables que l’Ajuntament d’Alguaire repartirà per la vila amb la finalitat d’emetre menys residus, substituint les contaminants bosses de plàstic. El tema és la prevenció de residus i, a més del dibuix que es creï, ha d’haver-hi també el següent text: Porta’m amb tu.

Tècnica i format:


La tècnica és lliure i el dibuix pot ser de caire realista o abstracte, presentat en paper o cartolina DIN A-4. Ha de ser inèdit i imprimible en les bosses de tela, per tant, no es poden usar brillantines ni materials amb relleu que dificultin la seva reproducció. El dibuix pot presentar-se de manera individual o en grup (de 3 membres com a màxim). Tan sols s’admetrà una obra per participant/s.

Data d’entrega:


Els dibuixos s’han d’entregar a la Biblioteca Municipal (Pl. Peretó, 1 Alguaire) en mà o per correu ordinari amb un sobre tancat on al redors i hagi escrit el següent: Concurs de dibuix per la Prevenció de Residus.
En un altre sobre tancat, a part, hi haurà les dades de l’autor/s, amb l’adreça i telèfon de contacte. La data límit de presentació serà fins al dia 5 de novembre a les 14,00h.

Jurat:


El jurat estarà format per tècnics en l’àrea cultura, personal de l’Ajuntament d’Alguaire i membres vinculats amb el món de la pintura i l’art. El veredicte del jurat serà inapel.lable.

Premis:


S’estableix un únic premi dotat en 150€ (euros). El guanyador, a més, veurà el seu dibuix reproduït en totes les bosses que els alguairencs i alguairenques rebran als seus domicilis per la prevenció de residus.

Lliurament de premis:


El lliurament del premi tindrà lloc durant la setmana següent a l’entrega del premi, just quan el jurat hagi decidit el seu veredicte i serà publicat també a l’apartat de Cultura de la web de l’Ajuntament d’Alguaire (www.alguaire.cat).

Devolució de les obres:


Les obres no premiades hauran de recollir-se de la biblioteca municipal dins del termini de quinze dies naturals a comptar des de l’endemà del dia que s’haurà emès el veredicte del concurs.

Propietat:


El dibuix guanyador, com també els seus drets d’edició i reproducció, passarà a ser propietat de l’Ajuntament d’Alguaire.

Base final:


La presentació a aquest concurs implica l’acceptació total d’aquestes bases i qualsevol dubte que pugui sorgir sobre com interpretar-les ha de ser resolt seguint els criteris de l’organització.


Més informació a cultura.alguaire@hotmail.com o al 973 756 816.